12 February 2010

Anwar Ibrahim: Save Malaysia Rally at Batu Caves

10,000 hadiri Ceramah Selamatkan MalaysiaBatu Caves :Satu ceramah perdana bertajuk Selamatkan Malaysia telah di adakan di Dewan sri siantan Batu Caves,selayang.

Ia menghimpunkan Pemimpin-Pemimpin Utama Pkatan Rakyat Malaysia.Antara yang hadir ialah Dato Seri Anwar Ibrahim,Dato Seri Ir Hj Nizar Jamaluddin,Yb Azmin ali,Yb Gobind,Yb Abdullah Sani,Yb Xavier dan beberapa Pimpinan yang lain.

Untuk pengetahuan semua Permit Ceramah ini telah ditarik balik pada jam 2 petang tadi dan sewaktu program ini berjalan pihak polis memenuhi ruang Dewan namun ia berjalan lancar sehingga tamat program.

DSN dalam ucapannya menceritakan mengenai apa yang berlaku di Negeri Perak sekarang setelah Mahkamah Persekutuan membuat keputusan 2 hari yang lalu./Beliau juga menyatakan kepada Rakyat untuk terus meyakini Pakatan Rakyat dan beliau menyatakan bahawa Pakatan Rakyat di Negeri Peraka akan tetap terus berjuang bagi menjaga Hak dan Keutamaan Rakyat dan seterusnya meneruskan kerja baik dalam menumbangkan UBN dalam PRU ke 13 nanti.

Ceramah bertambah panas dengan penceramah terakir yang ditunggu tunggu oleh Rakyat ialah dari DSAI yang mana beliau menceritakan mengenai kes mahkamah beliau dan menyatakan tentang beberapa isu-isu semasa yang melibatkan kepincangan dan kezaliman UBN.Beliau turut menytakan bahawa apa jua keputusan kes yang melibatkan beliau nanti DSAi akan terus Lawan Tetap Lawan...! (Sumber)

1 comment:

Anonymous said...

Bila PRK buat ceramah dengan DSAI sebgagai penyampainya permit ditarik balik. Nampak sangat bahawa BN ni takut kepada pengaruh dia. Menjelang PRU 12 dulu, ada seorang bekas MP yatakan musuh terbaru ialah DSAI dan PKR. Ia jadi kenyataan rupanya. PRU13 nanti habislah BN yang kini dilanda bermacam-macam kecelaruan. Masa dekat PRU12 dulu hal ini tak ada.

Anda mungkin juga meminati:

Blog Widget by LinkWithin