![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLZUXN1-haVBVsQkQkWER3mcc-Eb0dVYqEBrQb2P27sqozxozPW4edUbKdCQ2300upiwtCBk4PrOD1Ife6OqcyijjtePrNJ3HEnEqF2WUs4AZ-vb6epXNVwdv1onhMCsF4QUHCv-IA5y8/s200/lv01+011_0001.jpg)
PEMILIHAN MAJLIS TERTINGGI UMNO
1. Perhatian rakyat Malaysia terutama orang Melayu ialah kepada peristiwa-peristiwa yang sedang berlaku dalam UMNO. Samada mereka ahli atau bukan ahli mereka tahu UMNO memainkan peranan yang besar dalam kehidupan mereka, dalam maju mundurnya Negara mereka.
2. Apa yang mereka lihat sehingga kini tidak menyenangkan hati mereka akan keupayaan UMNO dikekalkan.
3. UMNO yang telah perintah Negara ini dengan baik selama 50 tahun sekarang dilihat sebagai parti yang tidak bermaya. Lagi... Che Det (link)
No comments:
Post a Comment