28 December 2009

Demostrasi Bantahan Menyekat Rombongan Bantuan “Palestine Solidarity Campaign” ke Kedutaan Mesir pada 8 Jan.

PERUBAHAN TARIKH DEMOSTRASI BANTAHAN MENYEKAT ROMBONGAN BANTUAN “PALESTINE SOLIDARITY CAMPAIGN” KE KEDUTAAN MESIR

Perubahan tarikh ke : 08 Januari 2010 ( JUMAAT )

Masa : Selepas solat Jumaat di Masjid Tabung Haji

Sekian, Terima kasih.

Saya Yang Menjalankan Tugas

AZIZIE IBRAHIM
Media
Dewan Pemuda PAS Pusat

3 comments:

Hang horatio said...

salam..isu palestin ni elok nya kita xyah politik kan lah k..tgk pas xde ada main peranan, mgkin seciput je dlm isu palestin.penyokong2 korg je yg fanatik.spttnya rekrut group jihad dari fanatik td untuk selamatkan palestin...jgn tau bertakbir tp pengisian takbir untuk apa msg2 blur..nmpk je hebat.demi islam ye.kita tgk...

cicitHJHASSANu said...

salam tuan...

sekiranya kita terlebih perasan melayu,kita lupa isu palestin malah tak peduli...kerna bangsanya arab

tak banyak walau sedetik ingatan kita pada perjuangan palestin adalah bermakna disisi Allah...kan kita seislam

istilah jihad akan dicap sebagai pengganas oleh pemerintah?

sekiranya berjaya direkrut jihad,puak utama yang perlu ditentang adalah dontkrin abdullah bin ubai...bukan setakat ulama,dialah antara orang yang hampir dengan Rasulullah Saw.

wallahua'lam..salam dari Gazza

Hang horatio said...

salam..bila umno membela melayu mereka di takrif kan penyokong pas itu hanyalah perjuangan untuk melayu.tidak islamik..tetapi bila arab palestin memperjuangan nasib mereka mereka di label demi perjuangan islam oleh org2 pas....arab=islam?melayu=....?abg2 yg ku hormati sekelian tidak salah memperjuangkan sesuatu kaum namun perlu lah berpada-pada,jgn lah smpai di politikan dgn nama islam..mcm pas buat..bila isu palestin timbul segeralah mereka berdemostrasi bertakbir..tetapi bila nasib org melayu contohnya di PP kenapa tidak anda sm2 berdemostrasi bertakbir bersama2 rakan islam kita yg lain..renungkan2.

Anda mungkin juga meminati:

Blog Widget by LinkWithin