13 July 2009

Anwar Ibrahim: Kemenangan PAS, Kemenangan Rakyat Manek UraiPRK N41 Manek Urai – Sidang media Dato’ Seri Anwar Ibrahim di Markaz Induk PAS. [13 Julai 2009]

2 comments:

kluangman said...

Takkan satu beg sahaja!! mana cukup..

Pendunduk Manek Urai yang dahagakan pemgbangunan dan diabaikan PAS berpuluh tahun lamanya begitu memerlukan pitih untuk pembangunan - itu hakikat yang PAS Kelantan kena terima dan akur.

Hari ini PAS Kelantan merayu dan mendesak royalti minyak dari Petronas setelah akur rakyat Kelantan sudah tidak boleh diperbodohkan lagi sekadar dengan pahala dan aqirat sedangkan pembangunan asas adalah sesuatu yang wajib Nik Aziz sediakan.

Ulamak Mata Duitan mungkin jolokan baru Negeri Kelantan atau jenama baru Petronas - harap kerajaan persekutuan mempertimbangkan permohonan tersebut kerana dpemimp[in PAS yang sudah lama dahaga 'wang' untuk berpolitik.

Tanpa wang sendiri, PAS akan jadi boneka, diperkuda, diperalat oleh DAP dan Anwar. Sudah sampai masanya PAS tidak jadi pengemis lagi.

Anonymous said...

Jual jubur lagi mudah dapat duit.Jangan dikira dosa pahala.Itu dia politik kelawar atau keluang pada musim buah berarak ke sana sini...

Anda mungkin juga meminati:

Blog Widget by LinkWithin